kurs MAN 26. 343 a egzamin MAN TGL 12. 240

Tutaj czuj się swobodnie. Rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Jak to mawiają górale o dupie Marynie.

kurs MAN 26. 343 a egzamin MAN TGL 12. 240

Nowy postprzez soko » 2011-04-01, 07:29

witam, na wstępie chciałbym wszystkich przywitać. Chce iść na kurs C+E i tu pytanie jak w temacie. W Bydgoszczy najbliższej mam do szkoły Szkolmot która ma MAN`a 26. 343 (wygląda to tak http://www.strefaosk.prawojazdy.com.pl/ ... 131746.JPG) natomiast na egzaminie w WORD z tego co wiem jest Man TGL 12. 240. Przeglądając kiedyś różne strony natknąłem się na opinie, że mimo że MAN samochody (akurat nie konkretnie te dwa ale generalnie różne modele) mogą się wiele od siebie różnić nie tylko z zewnątrz ale i w zakresie obsługi. Wiadomo, że powinno się umieć jeździć na wszystkim, jednak nie mając bagażu doświadczenia na różnych autach, zastanawiam się czy warto iść na kurs na tego 26. 343 czy jednak skłonić się ku szkole która ma takie auto jak na egzaminie?? W samochodzie osobowym inne auto nie zrobiłoby mi w tej chwili żadnego problemu, czy w aucie ciężarowym może to mieć duży wpływ na efekt egzaminu?
z góry dziękuje i pozdrawiam
soko, Bydgoszcz
soko

Powrót do Ogólna rozmowa/General Discussion