Dobrze w końcu przyszła pora na mnie abym wypowiedział się na forum bo już się trochę nazbierało
![:]](./images/smilies/krzywy.gif)
.
1.PortalDobry pomysł z tym portalem tylko dlaczego został udostępniony gdy nie jest ukończony i nikt się nim nie zajmuje. Portal powinien być wizytówką. I wszędzie widzę czarny kolor jakby byście byli w jakiejś żałobie. Rozumiem
Lovelas starasz się i próbujesz to wszystko ogarnąć tylko czasem warto poczekać chwilę dopracować i w tedy udostępnić. I mieć chętnych do prowadzenia portalu no chyba że tylko jest to po aby zobaczyć ceny cb-radia w eurortvagd gdzie zapewne rzadko kto tam w chodzi i nikogo to nie interesuje.
2.Forumehh nic się nie zmienia nie rozumiem dlaczego zostało zmienione logo

Dobrze rozumiem zmiany. Ale za cholerę nie pasuje do całości. i ten obrzydliwy pusty prostokąt.
Czarno, czarno i jeszcze raz czarno. Czy te forum prowadzi jakiś zespół Heavi metalowy
3.DownloadTu zostawię bez komentarza...
4.Admini, moderatorzyTo forum powinni prowadzić doświadczeni użytkownicy (min 16-17lat) którzy znają się na prowadzeniu forum oraz portalu. A nie, wiedza ich kończy się na z edytowaniu czyjegoś postu czy też usunięcie bądź klikniecie w ikonkę warn.
To tylko nie dotyczy
Lovelasa ponieważ nie znam Cię a i widzę zmiany. Mam nadzieję, że o tym też pomyślisz.
Jak na razie to wszystko więcej nie chce mi się już tu pisać. Powiem tylko tyle że jeszcze, że nie chcę rangi klubowicz to raz bo ani już w sumie nie w chodzę ani nie robię nic takiego, aby być klubowiczem.
![;]](./images/smilies/obrocony.gif)
Może w końcu weźmiecie się do roboty albo moim zdaniem wymieńcie się gg i tam rozmawiajcie i zamknijcie forum.