Propozycja zmian na forum?

Tutaj znajdziesz wszelkie bieżące informacje dotyczące naszego forum.

Nowy postprzez ABinfo » 2009-11-21, 22:20

Na przyszły tydzień planuje przeniesienie forum na inny serwer oraz drobne zmiany w samej stronie. Myślę o dodaniu paru nowych funkcji. Wersja testowa znajduje się pod adresem http://lovelas.nazwa.pl/dompoz/
Zależy mi na waszych opiniach i propozycjach więc zachęcam do dzielenia się nimi.
ABinfo
Administrator
Administrator

Nowy postprzez Wiktor » 2009-11-21, 22:56

Ja jednak jestem nadal na całkowitej zmianie tematyki forum. Może i obecna większość użytkowników jest tylko dla części o grach, jednak widzę przyszłość w tematyce o ciężarówkach. Prawdę mówiąc mam dość "gierkowych" tematów, po prostu ucieszyłbym się gdyby forum zostało skierowane w inną stronę ;)

Edit

Waga Ciężka, czy też BTC Forum jest bardziej skierowane do osób które pracują w branży. Truck-World byłoby miejscem dla osób trochę młodszy, oczywiście nie chodzi mi o posty typu: "Ooo super tyr", jest wiele osób które w młodym wieku potrafią się zachować ;&
Wiktor

Nowy postprzez sony_28 » 2009-11-21, 23:50

:okey;

Notatka administratora
 Może byś się trochę wysilił? // Admin 
sony_28

Nowy postprzez TomLight » 2009-11-22, 14:25

Fakt, że ja również znalazłem się na forum ze względu na nieśmiertelnego 18 Wheels of Steel. Ale tematyka "wagi ciężkiej" interesuje mnie również zawodowo. Jednak brakuje mi działu "serwisy warsztaty" które zajmują się ciężarówkami. Obok opinii i krótkiego rysu historycznego firm przewozowych przydał by się również podobny dział dotyczący warsztatów gdzie można nasze "maleństwa" reperować. Informacje na temat "preferowanych" marek, lokalizacja, wyposażenie, zakres usług, opinie klientów to bardzo pomocna informacja gdy przydarzy się nieszczęście lub po prostu musimy wymienić olej czy klocki hamulcowe. Myślę że wymiana tego typu informacji jest pomocna na wielu płaszczyznach, zarówno ze strony klienta jak i warsztatu, który na podstawie opinii może zweryfikować swoje działania.
Więc niezależnie od tego czy forum będzie przeniesione czy nie, proponuje stworzyć dział "serwisowy", gdzie będzie można wymieniać informację na temat "w czyje ręce powierzyć naszą ciężarówkę" o autobusie już nie wspomnę bo to dopiero jest "masakra".

Pozdrawiam.
TomLight

Nowy postprzez NerosR1 » 2009-11-22, 15:18

Podziw ^^
Mi się podoba i wreszcie zakładki odpowiednio podzielone ^^
Każdy bd miał swój kącik :E
NerosR1

Nowy postprzez Zyziu » 2009-11-22, 20:06

Cóż strona wygląda bardzo ładnie. Każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Strona wygląda schludnie, są reklamy które nie denerwują. I ja także jestem za wprowadzeniem działu mechanika/serwis i/albo garaż. :]
Pozdrawiam
Zyziu
Moderator
Moderator

Nowy postprzez AMAZONE » 2009-11-24, 18:57

No Super i ładny portal itd.

Notatka moderatora
 Następny raz bardziej się wysil przy pisaniu postu. Jak nie musisz to nie pisz. // Zyziu 
AMAZONE

Nowy postprzez karas44 » 2009-11-24, 21:32

Fajna strona nie trzeba tyle latać, ale nadal za mało różnorodności jest tylko Haulin i Convoy. Trochę mało, ale stronka bardziej mi się podoba. Można by podświetlenie z żółtego na czerwony (to moja opinia) zmienić, trochę tu i tam i będzie git.

Notatka moderatora
 Interpunkcja, ortografia do poprawy. Powstawiałem brakujące przecinki i kropki; zrobiłem z jednego zdania trzy.// Zyziu 
karas44

Re: Propozycja zmian na forum?

Nowy postprzez urijuha » 2009-11-25, 20:47

Mam propozycję dodać grę 18 Wheels of steel Extreme Trucker.
urijuha

Nowy postprzez urijuha » 2009-11-25, 20:51

Gra 18 WoS ET wyszła to fakt ale trzeba by to tak bardziej rozbudować tzn.dadać dział DL---Trucki,Mapy,Mody itd
urijuha

Nowy postprzez ABinfo » 2009-11-26, 19:00

Jesteśmy już po przeniesieniu. Dzięki za wszystkie uwagi.
TomLight: Firmy serwisowe to dobry pomysł i zostały dodane
urijuha: Tak wszystkie części będą dodane do działu DL

Jeżeli spotkacie jakieś problemy na forum to piszcie na PW bo na pewno takie się pojawią.
ABinfo
Administrator
Administrator

Nowy postprzez Zyziu » 2009-11-30, 21:04

Nie wiem czy inni użytkownicy, ale Ja mam problem z Shoutbox-em. Bo każdym napisanym "poście" w SB odświeża mi się całe forum i SB zawija do góry. Trochę do przeszkadza. :kij:
Zyziu
Moderator
Moderator

Nowy postprzez Wiktor » 2009-11-30, 21:07

Zyziu, a że masz Chińską odmianę Firefox-a to nie nasz problem :E Mi tam fajnie działa ;)
Wiktor

Nowy postprzez Zyziu » 2009-11-30, 21:27

Mam Mozillę Firefox 3.5.5 aktualizowaną automatycznie przez Firefoksa. :>
Zyziu
Moderator
Moderator

Nowy postprzez Wiktor » 2009-11-30, 21:39

Ja też ;) Sam nie wiem czemu to tak :/

Wywal DrHouse, wywal :E
Wiktor

Nowy postprzez Gibon » 2009-12-03, 17:55

Dobrze w końcu przyszła pora na mnie abym wypowiedział się na forum bo już się trochę nazbierało :].

1.Portal
Dobry pomysł z tym portalem tylko dlaczego został udostępniony gdy nie jest ukończony i nikt się nim nie zajmuje. Portal powinien być wizytówką. I wszędzie widzę czarny kolor jakby byście byli w jakiejś żałobie. Rozumiem Lovelas starasz się i próbujesz to wszystko ogarnąć tylko czasem warto poczekać chwilę dopracować i w tedy udostępnić. I mieć chętnych do prowadzenia portalu no chyba że tylko jest to po aby zobaczyć ceny cb-radia w eurortvagd gdzie zapewne rzadko kto tam w chodzi i nikogo to nie interesuje.

2.Forum
ehh nic się nie zmienia nie rozumiem dlaczego zostało zmienione logo ?? Dobrze rozumiem zmiany. Ale za cholerę nie pasuje do całości. i ten obrzydliwy pusty prostokąt.
Czarno, czarno i jeszcze raz czarno. Czy te forum prowadzi jakiś zespół Heavi metalowy ??

3.Download
Tu zostawię bez komentarza...

4.Admini, moderatorzy
To forum powinni prowadzić doświadczeni użytkownicy (min 16-17lat) którzy znają się na prowadzeniu forum oraz portalu. A nie, wiedza ich kończy się na z edytowaniu czyjegoś postu czy też usunięcie bądź klikniecie w ikonkę warn.

To tylko nie dotyczy Lovelasa ponieważ nie znam Cię a i widzę zmiany. Mam nadzieję, że o tym też pomyślisz.

Jak na razie to wszystko więcej nie chce mi się już tu pisać. Powiem tylko tyle że jeszcze, że nie chcę rangi klubowicz to raz bo ani już w sumie nie w chodzę ani nie robię nic takiego, aby być klubowiczem. ;] Może w końcu weźmiecie się do roboty albo moim zdaniem wymieńcie się gg i tam rozmawiajcie i zamknijcie forum.
Gibon

Nowy postprzez Zyziu » 2009-12-03, 18:48

Gibon napisał(a):4.Admini, moderatorzy
To forum powinni prowadzić doświadczeni użytkownicy (min 16-17lat) którzy znają się na prowadzeniu forum oraz portalu.

Zgadzam się w 100% z Gibonem odnośnie tego. Wiadomo, że będzie problem ze znalezieniem kogoś do pomocy przy portalu. Ale z czasem powinien się ktoś znaleźć. Pozdrawiam
Zyziu
Moderator
Moderator

Nowy postprzez Fartek » 2010-01-25, 13:14

Witam serdecznie po dłuższej nieobecności :)

Niestety to co zobaczyłem wchodząc dzisiaj na forum nie napawa optymizmem a wręcz jest smutne.

W sumie fajny pomysł z portalem, ale nic się tam nie dzieje, większość to reklamy więc jest on bezużyteczny.

Forum to kompletna porażka, nie zmieniło się nic na lepsze a wręcz się pogorszyło bo forum praktycznie już nie żyje !
Kolory pozostały żałobne, logo, które było na prawdę fajne zostało zastąpione przez niezbyt oryginalne zdjęcie ciężarówki i rozjeżdzającą się reklamę. Wiem, że dobrze jakby forum na siebie zarabiało ale te reklamy są nieestetyczne i psują wygląd forum a powinny być jedynie dopełnieniem.
To samo na portalu, w jaki dział nie wejdę to tylko oferty, głośników, zestawów cb i itp.

Nikt już nie interesuje się forum, co najgorsze, nawet admini !

Tutaj uwaga do Wiktora, mówiłeś, że tak zepsułem forum, ale to Ty doprowadziłeś je do śmierci ...

Cały czas brakuje tego, na co ja ciągle narzekałem, grupy osób zaangazowanych i chętnych do rozkręcenia forum - to też był jeden z powodów mojego rozstania z tym serwisem.

Myślę, że niestety teraz jedynym wyjściem pozostaje zamknięcie tego forum i zbudowanie nowego zupełnie od podstaw z inną grupą ludzi.
Fartek

Następna strona

Powrót do Ogłoszenia.