Zmiany w administracji oraz połączenie z 4joyride

Tutaj znajdziesz wszelkie bieżące informacje dotyczące naszego forum.

Nowy postprzez Fartek » 2009-06-04, 20:16

Z dniem dzisiejszym już oficjalnie informuję o połączeniu forum truck-world.pl z 4joyride, znanym również jako trucklife. Jest to właściwie przejęcie 4joyride :]
Ekipa administratorów postanowiła przenieść się do nas i wspomóc w rozwoju oraz reklamie truck-world. Są to użytkownicy Gibon oraz czesiek, których z tego miejsca chciałbym serdecznie przywitać ;& Liczę Panowie na dobrą współpracę. Z tego co wiem to kolega czesiek będzie się zajmował głównie reklamą oraz kontaktami z innymi serwisami i itp. Sztywnego podziału obowiązków na razie nie ma.

Również wszystkich dotychczasowych użytkowników forum 4joyride chciałbym serdecznie przywitać i zaprosić do rejestracji na forum truck-world oraz aktywnego pisania. Wiem, że było kilku szczególnie często udzielających się, zapraszam Panowie tutaj :)
Fartek

Nowy postprzez Gibon » 2009-06-04, 20:27

Chciałem wszystkich osobiście powitać. W temacie powitania sie przedstawiłem więc jeżeli ktoś chce wiedzieć o mnie odrobinę więcej to zapraszam tam :) Również mam nadzieję ze będzie nam się dobrze współpracowało i będziemy tworzyć zgrany zespól. :)
Gibon

Re: Zmiany w administracji oraz połączenie z 4joyride

Nowy postprzez tomek.r.ip » 2009-06-04, 23:14

Witaj Gibon tutaj, zastanawiałem się właśnie co z Waszym forum się działo ale po przeczytaniu wiadomości, którą kiedyś wysłałeś tutaj w SB domyśliłem się. Rozumiem, że tamto forum już będzie zamknięte na dobre.
tomek.r.ip

Nowy postprzez Gibon » 2009-06-04, 23:22

Na razie jest zamknięte. Jest możliwość jeszcze wykupienia domeny i serwera i poprowadzenia 4JR ale raczej małe są na to szanse. Nawet i tak jak ktoś otworzy z powrotem to zostaje tutaj na TW :)
Gibon

Nowy postprzez czesiek » 2009-06-05, 09:03

Heh, mała niespodzianka widzę :) Witam, mam nadzieję, że współpraca będzie się układała. Tylko na wstępie mówię, że do końca czerwca mogę być często nieosiągalny, ponieważ mam sesję i muszę dużo się uczyć. W każdym razie, w kupie siła, nie :E
czesiek

Nowy postprzez Fartek » 2009-06-05, 12:26

No jasne :D kupy nikt nie ruszy :E
Ja również mam podobna sytuację, też secesja :]
Fartek

Nowy postprzez tomek.r.ip » 2009-06-05, 12:37

Witaj Czesiu, dokładnie tak jak mówicie, w kupie siła, gdyby większość ludzi się tym kierowało nie byłoby tylu for na których wszystko to samo a przede wszystkim bałagan, nie będę już wymieniał tych najgorszych. Mam nadzieję, że tutaj forum rozwinie się jeszcze bardziej, choć myślę, że nie jest najgorzej. Życzę powodzonka.
tomek.r.ip

Nowy postprzez Fartek » 2009-06-05, 12:42

Takie właśnie jest nasze zamierzenie :] Połączyliśmy siły żeby szybciej i lepiej rozwinąć jedno.
Fartek

Nowy postprzez Adam_Pisz » 2009-06-07, 19:01

Powitał wszystkich mi tutaj najomych :D

Ta w kupie siła i to spora. Moim zdaniem najlepiej to by było gdyby z tych 20 stron o haulinie zrobiono 1, w tedy nie było by problemów z płacą za server i dużo innych, nie było by brudu ale cóż nie którzy użytkownicy urodzili się tacy jacy są, ale cóż czasem ludzie wtedy są za aborcją :L

Myślę że fajnie będzie na forum, ja osobiście wole jak jest mniej ludu, bo czym więcej tym jest więcej szans aby przyszli Ci tutaj co są źli :)

Witam gorąco :D :piwo:
Adam_Pisz

Nowy postprzez czesiek » 2009-06-07, 21:03

Adam_Pisz napisał(a):Myślę że fajnie będzie na forum, ja osobiście wole jak jest mniej ludu, bo czym więcej tym jest więcej szans aby przyszli Ci tutaj co są źli :)

Od pilnowania takowych to my będziemy, dzięki za przywitanie :)
czesiek

Powrót do Ogłoszenia.